Genel Sekreter

1999 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan Arüsder’de genel sekreterlik görevini Göktan Güçlü yürütmektedir.

Uzun yıllar otomotiv sektöründe Suzuki, Mercedes, Renault-Trucks, Iveco ve Ford gibi araç markalarında ve eş zamanlı olarak da Otokar, Fruehauf ve Tırsan gibi treyler markalarında çeşitli önemli pozisyonlarda çalışan Göktan Güçlü, üst yapı ve iş makineleri sektörüne de aşina bir isimdir. 2008 yılından bu yana sektörle iç içe olan ve birçok projede bizzat çalışan Güçlü 2018 Aralık ayından bu yana bu görevi sürdürmektedir.

Tam bir ağır vasıta sevdalısı olan Göktan Güçlü sektöre uzun yıllar emek vermiş ve hala da vermektedir.

Sektörel çalışmalarının dışında yine uzun yıllardan bu yana tiyatro sevdalısı olan Güçlü, bir çok oyun yazmış, yönetmiş ve pek çok öğrenci yetiştirmiştir.

Hepimiz tek kanatlı birer kelebeğiz ve ancak birbirimize tutunarak uçabiliriz” diyerek derneğin sloganı olan “Birlikten Doğan Güç” hedefini daha da yukarılara taşımanın ancak birlik ve beraberlik sayesinde ve dayanışma ile gerçekleşebileceğini ifade etmektedir.

Ve son olarak da ekliyor;

“Bizim sektörümüz aslında her zaman yerli ve milliydi. En zor şartlarda bile yatırım yapmaktan geri durmadı. Fabrika kurdu, iş gücü istihdamı sağladı, Ar-Ge yaptı, teknolojiye önem verdi ve yurt dışı ilişkilerini geliştirerek her daim yeni kaldı. En büyük eksiğimiz –ki belki de rekabetin gereği bu- daha fazla birlik ve bütünlük içerisinde hareket ederek, büyümeli daha güçlü olmalıyız. Onun için Arüsder çok önemli bir misyon ifade ediyor.