HAKKIMIZDA

Sektörün tek temsilcisi ARÜS-DER

1999 yılında kurulan Araç ve Araç Üstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER); araç, araç üstü ekipman ve iş makinaları sektörünün gelişmesine yönelik hizmetlerini sürdürmektedir.

Teknik Komite...

Ankara’daki dernek merkezinde, 15 üyeden oluşan bir teknik komite ile hizmetlerini sürdüren ARÜSDER, sivil toplum kuruluşu olmanın öneminin ve sorumluluğunun bilincinde olarak 100’e yakın üyesinin çıkarları için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Üyelerinin sesi...

Üyelerinin kamu kurum ve kuruluşları ile olan ilişkilerinde sektörel gücüyle destekte bulunan ARÜSDER, aynı zamanda üyeleri arasında işbirliğini sağlama, bilgi alışverişine aracılık etme, etik rekabet koşullarının oluşmasına katkı verme ve üyelerinin; ekonomik, mali, hukuki, idari ve teknolojik sorunlarını çözme gayretiyle adından söz ettirmektedir.

Ulusal ve uluslararası tanıtım...

ARÜSDER, oluşturduğu sektör platformu ile üyelerinin sorun ve beklentilerini en hızlı şekilde çözülmesine aracılık ederken, aynı zamanda ulusal ve uluslararası alanda üyelerinin tanıtımına da aracılık etmektedir.

Türkiye’de bir ilk Araç Üstü Ekipmanlar Fuarı

Kapsadığı sektörler gereği yelpazesi en geniş sivil toplum örgütleri arasında yer alan ARÜS-DER, gerçekleştirdiği çalışma ve etkinliklerle özellikle üstyapı sektörünün temsilini sağlayarak, sektöre bir ivme kazandırmaktadır.

Dernek olarak Türkiye’de ilk kez düzenlenen Araç Üstü Ekipmanlar Fuarı’na imza atan ARÜSDER, Türkiye’de bir ilki başarmış ve gelecek yıllar için hedefini belirlemiştir:

“Türkiye üstyapı sektörü, Avrupa ve Asya’nın
       üretim üssü haline gelecektir”

Logoyu indirmek için üzerine sağ tıklayıp "Resmi Farklı Kaydet"i tıklayınız.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Ols...
Kurban Bayramınız Kutlu Olsun...
8.Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ni...
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ...