ARÜSDER’de Görev Değişimi

Arüsder’de Görev Değişimi

1999 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan Arüsder’de yeni genel sekreterlik görevi Göktan Güçlü’ye tevdi edildi. Yaklaşık bir yıldır görevi sürdürmekte olan Recep Özer ise Arüsder bünyesinde çalışmalarına devam edecek.

Uzun yıllar otomotiv sektöründe değişik markalarda önemli pozisyonlarda çalışan Göktan Güçlü, üst yapı ve iş makineleri sektörüne de aşina bir isim. 2008 yılından bu yana sektörle iç içe olan ve birçok projede bizzat çalışan Güçlü ile derneğin daha da güzel işlere imza atacağı muhakkak.

“Hepimiz tek kanatlı birer kelebeğiz ve ancak birbirimize tutunarak uçabiliriz” diyen yeni genel sekreter Güçlü ilk olarak “Ekipman Tanıtım Kartı” uygulamasına ağırlık vereceklerini ve 2019 yılı içerisinde bir önemli projeye başlayacaklarını söylüyor. Türkiye’nin prestiji ve ekonomik anlamdaki açılımı anlamında dernek üyelerinin çok ciddi bir misyon üstlendiklerini, bu güne kadar yaptıkları çalışmalarla bunu kanıtladıklarını söyleyen Güçlü, sözlerine şöyle devam ediyor,

“Bizim sektörümüz aslında her zaman yerli ve milliydi. En zor şartlarda bile yatırım yapmaktan geri durmadı. Fabrika kurdu, işgücü istihdamı sağladı, Ar-Ge yaptı, teknolojiye önem verdi ve yurt dışı ilişkilerini geliştirerek her daim yeni kaldı. En büyük eksiğimiz –ki belki de rekabetin gereği bu daha fazla birlik ve bütünlük içerisinde hareket ederek, büyümeli daha güçlü olmalıyız. Onun için Arüsder çok önemli bir misyon ifade ediyor.”

Bu duyuru 23.1.2019 10:52:48 Tarihinde eklendi, sizden önce 292 kişi tarafından okundu.

UR-GE PROJEMİZ HAYIRLI OLSUN...