IFAT 2018

ARÜSDER; ALMANYA’DAKİ EKİPMAN VE BELEDİYE TAŞIMACILIĞI ENDÜSTRİSİ DERNEĞİ (VAK)’NİN DAVETLİSİ OLARAK IFAT FUARINDA YERİNİ ALIYOR.

Türkiye’deki sektörün tek temsilcisi olan ARÜSDER Avrupa’da da, en üst seviyede; üyelerini, sektörünü tanıtmaya devam ediyor.

İki yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük Atık Su, Arıtma Sistemleri, Katı Atık, Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Fuarı olan IFAT Fuarı’nda (14-18 Mayıs 2018–Münih/Almanya) ARÜSDER F7-13/9 standında sektörünü ve üyelerini tanıtacak.

Karşılıklı onursal üyeliğimiz bulunan ve aynı zamanda IFAT’ın ideal sponsoru olan, Almanya’daki Ekipman ve Belediye Taşımacılığı Endüstrisi Derneği (VAK) ile stantlarımız yan yana olacağından daha fazla kitleye ulaşım sağlanarak sektörümüz ve üye ürünlerimiz tanıtılacak.

Toplam 260.000 m2 sergi alanında 180’e yakın ülkeden 3.150 katılımcıyı aynı platformda buluşturan IFAT 2018’ da; katı atık, su ve atık su teknolojileri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, yenilebilir enerji teknolojileri ve kentsel çevre temizlik araçları kategorilerinde yeni ürün ve teknolojiler sergilenecek olup sizleri derneğimiz standına bekliyoruz.

Bu duyuru 10.5.2018 14:33:48 Tarihinde eklendi, sizden önce 378 kişi tarafından okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Ols...
Kurban Bayramınız Kutlu Olsun...
8.Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Ni...
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ...